Tjänster

Vattudalens Bygg

oavsett vad du behöver hjälp med

Anlita Vattudalens Bygg och du investerar för framtiden

Vattudalens Bygg erbjuder alla tjänster inom byggservice, till såväl kommun, företag och försäkringsbolag som privatkunder. Med vår breda kunskap och stora kapacitet kan vi ta oss an allt från mindre projekt till väldigt stora och omfattande sådana. Det blir en investering att anlita oss, eftersom att vi gör rätt från början. Du får ett kvalitativt utfört arbete där du inte blir besviken.

Fönsterbyte eller bygge av ny altan

Vi kan bistå med lösningar inom allt som har med fasader att göra och kan även renovera ditt tak. Oavsett tankar så kan du vända dig till oss. Vi har kompetensen, erfarenheten och den rätta inställningen för att ta oss an just ditt projekt!

Ta gärna en titt på vad vi har åstadkommit genom åren under våra projekt >>

Renovering av skorsten

Utöver samtliga tjänster inom byggservice hjälper vi också till med bland annat plattsättning och renovering av skorstenar, bygger bryggor samt skottar tak. 

När det kommer till renovering av skorstenar handlar det framförallt om att åtgärda brister vid besiktning. Vi drar ny slang i befintlig skorsten. Om den är i dåligt skick ovan tak murar vi om den och monterar toppbeslag. Vi kan även tillgodose dig med lösningar som rör allt från renoveringar till om-, ny- och tillbyggnationer.